Název: Sledování jakostních ukazatelů při zrání hovězího masa
Autoři: Zelinková, Kateřina
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: barva hovězího masa; CIELAB; rumpsteak; senzorická analýza; suché zrání; texturní vlastnosti hovězího masa; TIRA

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=84538

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-430538


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2020-08-11, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet