guest ::
login
Digital Repository
Search
Submit
Help
About
Home
>
Academic theses (ETDs)
>
Bachelor's theses
> Vliv intervencí potravinářského průmyslu v druhé polovině 20.století na současné vnímání nízkotučného stravování v ČR
Information
Files
Original title:
Vliv intervencí potravinářského průmyslu v druhé polovině 20.století na současné vnímání nízkotučného stravování v ČR
Translated title:
The influence of interventions of the food industry in the second half of 20th century on current perception of low-fat diet in the Czech Republic
Authors:
Kaňková, Jaroslava
;
Rosenfeldová, Jana
(advisor) ;
Klimeš, David
(referee)
Document type:
Bachelor's theses
Year:
2020
Language:
cze
Keywords:
diet
;
food industry
;
influence
;
interventions
;
low-fat
;
nutrition
;
public affairs
;
public relations
;
intervence
;
nízkotučné
;
potravinářský průmysl
;
public affairs
;
public relations
;
strava
;
vliv
;
výživa
Institution:
Charles University Faculties (theses) (
web
)
Document availability information:
Available in the Charles University Digital Repository.
Original record:
http://hdl.handle.net/20.500.11956/118707
Permalink:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-415215
The record appears in these collections:
Universities and colleges
>
Public universities
>
Charles University
>
Charles University Faculties (theses)
Academic theses (ETDs)
>
Bachelor's theses
Record created 2020-07-19, last modified 2022-03-04
Similar records
No fulltext
Export as
DC
,
NUŠL
,
RIS
Share