Original title:
Specifika managementu malých a středních podniků v pekárenském průmyslu
Translated title:
Specifics of management small and medium entreprises in bakery industry
Authors:
Ďurišová, Lucie ; Svobodová, Ivana (advisor) ; Týřová, Helena (referee) Document type: Master’s theses
Year:
2007
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Práce specifikuje přednosti a nevýhody malých a středních podniků obecně, shrnuje základní poznatky o logistice, definuje její postavení v podniku, její členění, zabývá se řízením zásob a podnikovou dopravou v obecné rovině. Praktická část hodnotí nákupní logistiku v konkrétní průmyslové pekárně, především řízení zásob včetně hodnocení dodavatelů, a dále obchodní logistiku, především podnikovou dopravu, a navrhuje kroky vedoucí k optimalizace popsaných procesů.The thesis specifics advantages and disadvanteges of small and medium enterprises, logistic processes, stock processes of the bakery company and suggests the steps for optimalizaton of the processes.
Keywords:
Logistic processes; Small and medium enterprises; Stock; Logistika; Malé a střední podniky; Řízení zásob
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/8147