Název:
Specifika managementu malých a středních podniků v pekárenském průmyslu
Překlad názvu:
Specifics of management small and medium entreprises in bakery industry
Autoři:
Ďurišová, Lucie ; Svobodová, Ivana (vedoucí práce) ; Týřová, Helena (oponent) Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2007
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze][eng] Práce specifikuje přednosti a nevýhody malých a středních podniků obecně, shrnuje základní poznatky o logistice, definuje její postavení v podniku, její členění, zabývá se řízením zásob a podnikovou dopravou v obecné rovině. Praktická část hodnotí nákupní logistiku v konkrétní průmyslové pekárně, především řízení zásob včetně hodnocení dodavatelů, a dále obchodní logistiku, především podnikovou dopravu, a navrhuje kroky vedoucí k optimalizace popsaných procesů.The thesis specifics advantages and disadvanteges of small and medium enterprises, logistic processes, stock processes of the bakery company and suggests the steps for optimalizaton of the processes.
Klíčová slova:
Logistika; Malé a střední podniky; Řízení zásob; Logistic processes; Small and medium enterprises; Stock
Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři VŠE. Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/8147