Název: Uzeniny ve výživě člověka
Překlad názvu: Smoked meats in human nutrition
Autoři: Hansová, Lucie ; Matoulek, Martin (vedoucí práce) ; Hromádka, Róbert (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: afinita ke konzumaci; BMI; diabetes mellitus 2. typu; kardiovaskulární onemocnění; nádorová onemocnění; obezita; průmyslově zpracované maso; uzeniny; červené maso; BMI; cancer; cardiovascular disease; consumation affinity; obesity; processed meat; red meat; smoked meat; type 2 diabetes mellitus

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/117700

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-412000


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2020-07-11, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet