Název: Vliv teploty a koncentrace roztoku na vlastnosti sprejově sušené laktosy s využitím trysky o průměru 2 mm
Překlad názvu: Effect of temperature and solution concentration on the properties of spray-dried lactose using the nozzle with diameter of 2 mm.
Autoři: Pavelková, Nikola ; Svačinová, Petra (vedoucí práce) ; Kováčik, Andrej (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2020
Jazyk: slo
Abstrakt: [eng] [cze]


Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/117510

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-411740


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2020-07-11, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet