Název: Biologické aspekty potravinové alergie, intolerance a celiakie a jejich význam pro výuku biologie člověka
Překlad názvu: Biological Aspects of Food Allergy, Intolerance and Celiac Disease and Their Meaning for the Human Biology Teaching
Autoři: Fendrychová, Lucie ; Vančata, Václav (vedoucí práce) ; Ehler, Edvard (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Klíčová slova: Biologie potravních alergií; Lepek; Lidská biologie; Lidská Variabilita; Mléko;; Obilí; Potravní intolerance; Trávení; Výuka; Biology of food allergies; Digestion; Education; Food intolerancy; Gluten; Human Variability; Humana biology; Milk; Wheat

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/109896

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-405603


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2019-10-19, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet