host ::
přihlásit
Digitální repozitář
Hledej
Nový záznam
Nápověda
O repozitáři
Hlavní stránka
>
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Bakalářské práce
> Biologické aspekty potravinové alergie, intolerance a celiakie a jejich význam pro výuku biologie člověka
Informace
Soubory
Název:
Biologické aspekty potravinové alergie, intolerance a celiakie a jejich význam pro výuku biologie člověka
Překlad názvu:
Biological Aspects of Food Allergy, Intolerance and Celiac Disease and Their Meaning for the Human Biology Teaching
Autoři:
Fendrychová, Lucie
;
Vančata, Václav
(vedoucí práce) ;
Ehler, Edvard
(oponent)
Typ dokumentu:
Bakalářské práce
Rok:
2019
Jazyk:
cze
Klíčová slova:
Biologie potravních alergií
;
Lepek
;
Lidská biologie
;
Lidská Variabilita
;
Mléko;
;
Obilí
;
Potravní intolerance
;
Trávení
;
Výuka
;
Biology of food allergies
;
Digestion
;
Education
;
Food intolerancy
;
Gluten
;
Human Variability
;
Humana biology
;
Milk
;
Wheat
Instituce:
Fakulty UK (VŠKP) (
web
)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam:
http://hdl.handle.net/20.500.11956/109896
Trvalý odkaz NUŠL:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-405603
Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství
>
Veřejné vysoké školy
>
Univerzita Karlova
>
Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Bakalářské práce
Záznam vytvořen dne 2019-10-19, naposledy upraven 2022-03-04.
Podobné záznamy
Není přiložen dokument
Exportovat ve formátu
DC
,
NUŠL
,
RIS
Sdílet