Název:
Podnikatelský plán založení vegetariánského bistra
Překlad názvu:
Veggie Bistro Business Plan
Autoři:
Divoká, Nikola ; Presse, Michal (oponent) ; Zinecker, Marek (vedoucí práce) Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2019
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze][eng]
Tato bakalářská práce představuje návrh podnikatelského plánu – vegetariánského bistra. Práce je rozdělena do tří částí, teoretické, analytické a návrhové. V teoretické části jsou podrobně rozepsány základní pojmy, které se týkají vybraného tématu. Analytická část popisuje současnou situaci na trhu a shrnuje analýzu současného stavu. Návrhová část práce obsahuje vlastní návrh podnikatelského plánu.
This bachelor thesis presents a proposal of business plan – establishment a vegetarian bistro. The thesis is divided into three parts, a theretical, an analytical and a proposal. The theoretical part describes the basic concepts that relate to the selected topic. The analytical part describes the current market situation and summarizes the analysis of the current situations. The proposal contains a business plan.
Klíčová slova:
bistro; osvč; Podnikatelský plán; podnikání; start up; bistro; Business plan; entrepreneurship; self-employed person; start up
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/178818