Název: Základní chemické vlastnosti plodů vybraných odrůd třešní
Překlad názvu: Basic chemical properties of fruits of selected cherry varieties
Autoři: Chmil, Vojtěch ; Vítová, Eva (oponent) ; Diviš, Pavel (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antokyany; celková sušina; dusíkaté látky; fenolické látky; formolové číslo; HPLC; popel; rozpustná sušina; sacharidy; titrační kyselost; Třešně; anthocyanins; ash; formol number; HPLC; nitrogenous substances; phenolics; saccharides; soluble solids; Sweet cherry; titratable acidity; total solids

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/177411

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-401849


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2019-08-26, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet