Název: Výskyt mykotoxinů v mléce a mléčných produktech
Překlad názvu: Occurrence of mycotoxins in milk and dairy products
Autoři: DYKOVÁ, Jitka
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aflatoxiny; mikromycety; mléko; sýry; zdravotní rizika; aflatoxins; cheese; health risks; micromycetes; milk
Citace: DYKOVÁ, Jitka. Výskyt mykotoxinů v mléce a mléčných produktech. České Budějovice, 2019. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/50605

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-396054


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2019-06-11, naposledy upraven 2023-03-12.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet