Original title: Výskyt mykotoxinů v mléce a mléčných produktech
Translated title: Occurrence of mycotoxins in milk and dairy products
Authors: DYKOVÁ, Jitka
Document type: Bachelor's theses
Year: 2019
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: aflatoxins; cheese; health risks; micromycetes; milk; aflatoxiny; mikromycety; mléko; sýry; zdravotní rizika
Citation: DYKOVÁ, Jitka. Výskyt mykotoxinů v mléce a mléčných produktech. České Budějovice, 2019. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/50605

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-396054


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2019-06-11, last modified 2023-03-12


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share