Název: Obsahové látky semen sóji luštinaté (Glycine max (L.) Merr.) a dopady její konzumace na lidské zdraví
Překlad názvu: Components of soybean (\kur{Glycine max} (L.) Merr.) seeds and their effects on human health
Autoři: LESÁKOVÁ, Klára
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antinutriční látky; bílkoviny; fermentované sójové výrobky; isoflavony; nefermentované sójové výrobky; osevní plocha; rakovina; sója luštinatá; antinutritional compounds; cancer; fermented soybean products; isoflavones; nonfermented soybean products; proteins; sowing area; soya
Citace: LESÁKOVÁ, Klára. Obsahové látky semen sóji luštinaté (Glycine max (L.) Merr.) a dopady její konzumace na lidské zdraví. Č. Budějovice, 2019. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/57389

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-395541


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2019-05-16, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet