Original title: Obsahové látky semen sóji luštinaté (Glycine max (L.) Merr.) a dopady její konzumace na lidské zdraví
Translated title: Components of soybean (\kur{Glycine max} (L.) Merr.) seeds and their effects on human health
Authors: LESÁKOVÁ, Klára
Document type: Bachelor's theses
Year: 2019
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: antinutritional compounds; cancer; fermented soybean products; isoflavones; nonfermented soybean products; proteins; sowing area; soya; antinutriční látky; bílkoviny; fermentované sójové výrobky; isoflavony; nefermentované sójové výrobky; osevní plocha; rakovina; sója luštinatá
Citation: LESÁKOVÁ, Klára. Obsahové látky semen sóji luštinaté (Glycine max (L.) Merr.) a dopady její konzumace na lidské zdraví. Č. Budějovice, 2019. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/57389

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-395541


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2019-05-16, last modified 2022-03-04


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share