Název: Hodnocení funkčních vlastností vybraných rostlinných mouk
Překlad názvu: Evaluation of functional properties of selected vegetable flours
Autoři: VÍTKOVÁ, Věra
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bramborový protein; cizrna; fazole; Funkční vlastnosti; hrách; kukuřice; lepek; luštěniny; mouka; obiloviny; pohanka; rýže; sója; čočka; bean; buckwheat; cereals; chickpeas; Coeliac disease; flour; gluten; legumes; lens; maize; pea; pea protein; potato protein; rice; soya
Citace: VÍTKOVÁ, Věra. Hodnocení funkčních vlastností vybraných rostlinných mouk. České Budějovice, 2019. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/54300

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-395337


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2019-05-16, naposledy upraven 2023-03-12.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet