Original title: Hodnocení funkčních vlastností vybraných rostlinných mouk
Translated title: Evaluation of functional properties of selected vegetable flours
Authors: VÍTKOVÁ, Věra
Document type: Bachelor's theses
Year: 2019
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: bean; buckwheat; cereals; chickpeas; Coeliac disease; flour; gluten; legumes; lens; maize; pea; pea protein; potato protein; rice; soya; bramborový protein; cizrna; fazole; Funkční vlastnosti; hrách; kukuřice; lepek; luštěniny; mouka; obiloviny; pohanka; rýže; sója; čočka
Citation: VÍTKOVÁ, Věra. Hodnocení funkčních vlastností vybraných rostlinných mouk. České Budějovice, 2019. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/54300

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-395337


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2019-05-16, last modified 2023-03-12


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share