Název: Hodnocení jakosti konzervované píce a návrhy na zlepšení konzervační technologie ve zvoleném podniku.
Překlad názvu: The Evaluation of quality of conserved fodder and recommendations of conservation technology improvement in selected farm
Autoři: PAVLÍK, Václav
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aditivum; fermentace; siláž; silážní vak; silážní žlab; additive; fermentation; silage; silage bag; silage trough
Citace: PAVLÍK, Václav. Hodnocení jakosti konzervované píce a návrhy na zlepšení konzervační technologie ve zvoleném podniku.. České Budějovice, 2019. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/53953

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-395225


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2019-05-16, naposledy upraven 2023-03-12.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet