Original title: Hodnocení jakosti konzervované píce a návrhy na zlepšení konzervační technologie ve zvoleném podniku.
Translated title: The Evaluation of quality of conserved fodder and recommendations of conservation technology improvement in selected farm
Authors: PAVLÍK, Václav
Document type: Master’s theses
Year: 2019
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: additive; fermentation; silage; silage bag; silage trough; aditivum; fermentace; siláž; silážní vak; silážní žlab
Citation: PAVLÍK, Václav. Hodnocení jakosti konzervované píce a návrhy na zlepšení konzervační technologie ve zvoleném podniku.. České Budějovice, 2019. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/53953

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-395225


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2019-05-16, last modified 2023-03-12


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share