Název: Mléčné výrobky se sníženým obsahem laktózy a jejich vyhodnocení
Překlad názvu: Low-lactose products and their evaluation
Autoři: BÁRTOVÁ, Hedvika
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bezlaktózové mléčné výrobky; laktáza phlorizin hydroláza; laktóza; laktózová intolerance; lactase-phlorizin hydroláza; lactose; lactose free dairy products; lactose intolerance
Citace: BÁRTOVÁ, Hedvika. Mléčné výrobky se sníženým obsahem laktózy a jejich vyhodnocení. České Budějovice, 2019. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/53687

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-395200


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2019-05-16, naposledy upraven 2023-03-12.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet