Original title: Mléčné výrobky se sníženým obsahem laktózy a jejich vyhodnocení
Translated title: Low-lactose products and their evaluation
Authors: BÁRTOVÁ, Hedvika
Document type: Master’s theses
Year: 2019
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: lactase-phlorizin hydroláza; lactose; lactose free dairy products; lactose intolerance; bezlaktózové mléčné výrobky; laktáza phlorizin hydroláza; laktóza; laktózová intolerance
Citation: BÁRTOVÁ, Hedvika. Mléčné výrobky se sníženým obsahem laktózy a jejich vyhodnocení. České Budějovice, 2019. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/53687

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-395200


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2019-05-16, last modified 2023-03-12


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share