Název: Polymorfismus vybraných enzymů jako faktor ovlivňující složení mléčného tuku
Překlad názvu: Polymorphism of some enzymes as factor affecting milk fat composition
Autoři: KLOJDA, Martin
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: dojnice; mastné kyseliny; mléčná užitkovost; mléčný tuk; SCD1; dairy cows; fatty acids; milk fat; milk performance; SCD1
Citace: KLOJDA, Martin. Polymorfismus vybraných enzymů jako faktor ovlivňující složení mléčného tuku. České Budějovice, 2019. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/50735

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-395066


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2019-05-16, naposledy upraven 2023-03-12.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet