Original title: Polymorfismus vybraných enzymů jako faktor ovlivňující složení mléčného tuku
Translated title: Polymorphism of some enzymes as factor affecting milk fat composition
Authors: KLOJDA, Martin
Document type: Master’s theses
Year: 2019
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: dairy cows; fatty acids; milk fat; milk performance; SCD1; dojnice; mastné kyseliny; mléčná užitkovost; mléčný tuk; SCD1
Citation: KLOJDA, Martin. Polymorfismus vybraných enzymů jako faktor ovlivňující složení mléčného tuku. České Budějovice, 2019. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/50735

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-395066


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2019-05-16, last modified 2023-03-12


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share