Název: Funkční potraviny a jejich uplatnění na regionálním trhu potravin
Překlad názvu: Functional foods and their application on regional food market
Autoři: NACHÁZELOVÁ, Nikola
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: funkční potraviny; marketingový mix; spotřební trh; consumer market; functional foods; marketing mix
Citace: NACHÁZELOVÁ, Nikola. Funkční potraviny a jejich uplatnění na regionálním trhu potravin. České Budějovice, 2019. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/50678

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-395062


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2019-05-16, naposledy upraven 2023-03-12.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet