Název: Alternativní způsoby stravování a jejich prevalence u studentů SŠ
Překlad názvu: Alternative ways of eating and their prevalence in secondary school students
Autoři: HNÁTOVÁ, Nikol
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Alternativní stravování; dělená strava; nutriční rizika.; veganství; vegetariánství; Alternative eating; divided food; nutritional risks.; veganity; vegetarianism
Citace: HNÁTOVÁ, Nikol. Alternativní způsoby stravování a jejich prevalence u studentů SŠ. České Budějovice, 2019. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/55751

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-394800


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2019-04-29, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet