Original title: Uvádění alergenů v podmínkách stravovacích zařízení
Translated title: Allergen labelling in catering facilities
Authors: MALÁTOVÁ, Tereza
Document type: Bachelor's theses
Year: 2019
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: allergenic substances; allergy; catering facilities; food allergens; information duty; intolerance; alergenní látka; alergie; informační povinnost; intolerance; potravinové alergeny; stravovací zařízení
Citation: MALÁTOVÁ, Tereza. Uvádění alergenů v podmínkách stravovacích zařízení. České Budějovice, 2019. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/53597

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-394641


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2019-04-29, last modified 2023-03-12


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share