Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Dopad COVID-19 na ubytovací služby
MALÁTOVÁ, Tereza
Dne 31. prosince 2019 byl v Číně zaznamenán první případ nákazy koronavirem, který se začal šířit do celého světa. Tato práce se zaměřuje na zkoumání dopadů, které měla pandemie COVID-19 na sektor ubytování. Teoretická část představuje literární rešerši, která je zaměřena na cestovní ruch, ubytovací služby a zařízení, pandemii COVID-19, vládní opatření a kompenzační programy. Praktická část se zaměřuje na dopady pandemie COVID-19 na oblast ubytovacích služeb, které jsou zkoumány prostřednictvím dotazníkového šetření mezi provozovateli ubytovacích zařízení v určitém regionu a analýzy dopadů na konkrétní ubytovací zařízení. Závěr práce představuje návrhy a doporučení pro ubytovací zařízení související s pandemií COVID-19.
Uvádění alergenů v podmínkách stravovacích zařízení
MALÁTOVÁ, Tereza
Nová potravinářská legislativa EU ustanovila povinnost uvádět alergeny u hotových pokrmů, a vymezila konkrétní možnosti realizace. Cílem práce je zjistit způsoby uvádění alergenů v nabídce pokrmů a nápojů u vybraných restaurací. Analyzována bude zároveň spokojenost zákazníků s jednotlivými způsoby podáváním informací o alergenech. V závěru pak bude uvedeno doporučení reflektující požadavky evropské legislativy a názory provozovatelů stravovacích služeb i jejich zákazníků.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.