host ::
přihlásit
Digitální repozitář
Hledej
Nový záznam
Nápověda
O repozitáři
Hlavní stránka
>
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Bakalářské práce
> Úloha potravin ve středověké medicíně
Informace
Soubory
Název:
Úloha potravin ve středověké medicíně
Překlad názvu:
The role of food in medicine of medieval age
Autoři:
Beránková, Martina
;
Schierová, Zuzana
(vedoucí práce) ;
Zaoral, Roman
(oponent)
Typ dokumentu:
Bakalářské práce
Rok:
2019
Jazyk:
cze
Klíčová slova:
potraviny
;
Regimina
;
středověk
;
středověká medicína
;
Food
;
Medieval Medicine
;
Middle Ages
;
Regimina
Instituce:
Fakulty UK (VŠKP) (
web
)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam:
http://hdl.handle.net/20.500.11956/105225
Trvalý odkaz NUŠL:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-393565
Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství
>
Veřejné vysoké školy
>
Univerzita Karlova
>
Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Bakalářské práce
Záznam vytvořen dne 2019-03-14, naposledy upraven 2022-03-04.
Podobné záznamy
Není přiložen dokument
Exportovat ve formátu
DC
,
NUŠL
,
RIS
Sdílet