Název: Analýza nabízených pořadů s tématikou gastronomie a jejich pozice v českém televizním vysílání
Překlad názvu: Analysis of shows with gastronomy content and their positions in czech television brodcast
Autoři: Chmátal, David ; Kruml, Milan (vedoucí práce) ; Zábrodská, Kristina (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Ano šéfe; gastronomie; Kluci v akci; kulinářství; Masterchef; Obsahová analýza; pořady; programové schéma; Prostřeno; TV Show; Ano sefe; Content analysis; culinary; gastronomy; Kluci v akci; Masterchef; programme scheme; Prostreno; TV Show

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/102510

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-388619


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2018-11-15, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet