Název: Processing of Waste from Wine Industry into Products with Substantial Added Value.
Autoři: Topiař, Martin ; Cerhová, Marie ; Zachová, Zdeňka ; Sajfrtová, Marie
Typ dokumentu: Příspěvky z konference
Konference/Akce: International Congress of Chemical and Process Engineering CHISA 2018 /23./, Prague (CZ), 20180825
Rok: 2018
Jazyk: eng
Abstrakt: The aim of this work is to select and optimize extraction methods for the processing of grape cane and wine marc, and design and assemble a functional sample of a multipurpose laboratory unit, combining various extraction techniques (Soxhlet and ultrasonic extraction, maceration, temperature and pressure control), offering thus potential for the treatment of different plant waste.
Klíčová slova: extraction methods; grape cane; wine marc
Číslo projektu: TJ01000249
Poskytovatel projektu: GA TA ČR
Zdrojový dokument: Program, ISBN N
Práva: Dílo je chráněno podle autorského zákona č. 121/2000 Sb.

Instituce: Ústav chemických procesů AV ČR (web)
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0287296

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-387471


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > AV ČR > Ústav chemických procesů
Konferenční materiály > Příspěvky z konference
 Záznam vytvořen dne 2018-11-15, naposledy upraven 2023-12-11.


Plný tet:
Plný text:
Pokud se vám dokument nezobrazí v prohlížeči, uložte jej na svůj PC a otevřete jej v příslušném programu.
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet