Název: Využití techniky DGT pro stanovení rtuti v tekutých ochucovadlech potravin
Překlad názvu: Use of DGT technique for mercury determination in food liquid flavorings
Autoři: Habartová, Aneta ; Reichstädter, Marek (oponent) ; Diviš, Pavel (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: CV-AAS; DGT; Purolite S924; rtuť; rybí omáčka; CV-AAS; DGT; fish sauce; mercury; Purolite S924

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/83242

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-382159


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2018-07-09, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet