Název: Syřitelnost kravského a kozího mléka
Překlad názvu: Clotting of cow and goat milk
Autoři: PECOVÁ, Lenka
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: kozí mléko; kravské mléko; kvalita sýřeníny; kysací schopnost; složení mléka; srážení mléka; syřitelnost; technologické vlastnosti mléka; cow milk; curd quality; fermentation ability; goat milk; milk coagulation; milk composition; renneting; technological properties of milk
Citace: PECOVÁ, Lenka. Syřitelnost kravského a kozího mléka. České Budějovice, 2017. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/48015

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-381746


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2018-07-09, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet