Original title: Syřitelnost kravského a kozího mléka
Translated title: Clotting of cow and goat milk
Authors: PECOVÁ, Lenka
Document type: Master’s theses
Year: 2017
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: cow milk; curd quality; fermentation ability; goat milk; milk coagulation; milk composition; renneting; technological properties of milk; kozí mléko; kravské mléko; kvalita sýřeníny; kysací schopnost; složení mléka; srážení mléka; syřitelnost; technologické vlastnosti mléka
Citation: PECOVÁ, Lenka. Syřitelnost kravského a kozího mléka. České Budějovice, 2017. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/48015

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-381746


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2018-07-09, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share