Název: Využití DNA analýzy při testování autenticity masných výrobků
Překlad názvu: Use of DNA analysis in testing of authenticity of meat products
Autoři: Tomíšek, Martin ; Rittich, Bohuslav (oponent) ; Španová, Alena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: izolace DNA; masné produkty; maso; metoda PCR; probiotika; DNA isolation; meat; meat products; PCR method; probiotics

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/82635

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-378702


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2018-06-19, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet