Název: Využití druhotných surovin z výroby vína
Překlad názvu: Use of secondary raw materials from wine production
Autoři: Lajtman, Roman ; Vespalcová, Milena (oponent) ; Diviš, Pavel (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: extrakcia matolín; fenolické látky; UV–VIS spektrofotometria; vinné matoliny; využitie odpadu z vína; víno; exploitation of waste of wine production; extraction of grape pomace; grape pomace; phenolicsubstances; UV–VIS spectrophotometry; wine

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/82627

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-378694


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2018-06-19, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet