Original title:
Návrh podnikatelského plánu pro založení čajovny
Translated title:
Business Plan Proposal for the Establishment of a Tea House
Authors:
Jezberová, Pavla ; Zich, Robert (referee) ; Šimberová, Iveta (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2018
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Diplomová práce se zabývá podnikatelským plánem pro založení čajovny. V teoretické části je vymezen podnik a podnikatelský plán, následně jsou provedeny analýzy vnitřního i vnějšího prostředí, ze kterých vychází návrh podnikatelského plánu včetně obchodního, marketingového, finančního a organizačního plánu a řízení rizik, které poslouží jako vodítko pro budoucí majitelku plánované nově otevřené čajovny ve městě Náchod.
The diploma thesis deals with business plan of opening a teahouse. Theoretical part defines terms connected with a business and business plan. This is followed by analyses of both internal and external factors of the business, based on which a draft of the business plan is presented, including business, marketing, financial and organizational plan and risk management. This should be a lead for the owner of the planned newly opened teahouse in Náchod.
Keywords:
business plan; company; enterprise; financial plan; marketing plan; organisational plan; PEST analysis; Porter´s five forces analysis; SWOT analysis; teahouse; finanční plán; marketingový plán; obchodní plán; organizační plán; PEST analýza; podnik; podnikatelský plán; Porterův model pěti sil; SWOT analýza; čajovna
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/81266