Název: Změny některých fyzikálních vlastností vodné suspenze korundového prášku v průběhu ultrajemného mletí
Překlad názvu: Changes in some physical properties of the aqueous suspension of corundum powder during ultrafine grinding
Autoři: Šuleková, Nikola ; Šiler, Pavel (oponent) ; Svěrák, Tomáš (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: fyzikální vlastnosti; Korund; mletí; triethanolamin; Corundum; grinding; physical properties; triethanolamine

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/80699

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-376868


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2018-06-19, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet