Název: Studium autenticity čokolád s různým obsahem kakaové sušiny
Překlad názvu: Study of the authenticity of chocolate with different content of cocoa solids
Autoři: Vanduchová, Petra ; Dvořák, Miloš (oponent) ; Diviš, Pavel (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: autenticita; CKS; HPLC; methylxantiny; TKS; Čokoláda; autenthicity; Chocolate; CKS; HPLC; methylxanthines; TKS

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/80695

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-376864


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2018-06-19, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet