Název: Příprava vzorků pro analýzu DNA v potravinách rostlinného původu
Překlad názvu: Sample preparation for DNA analysis from foods of plant origin
Autoři: Silná, Renata ; Rittich, Bohuslav (oponent) ; Kovařík, Aleš (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: homogenizace; izolace DNA; magnetické částice; polymerázová řetězová reakce; potravinové výrobky; zelenina; food products; homogenization; isolation of DNA; magnetic particles; polymerase chain reaction; vegetable

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/80676

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-376845


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2018-06-19, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet