Název: Stabilita a vlastnosti kombinovaných nápojů a ovocných koncentrátů
Překlad názvu: Stability and properties of combined beverages and fruit concentrates
Autoři: Klatová, Kamila ; Vítová, Eva (oponent) ; Vespalcová, Milena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: anthokyany; aronie; elektronová paramagnetická rezonance; fenolické látky; Folin-Ciocalteu metoda; kapalinová chromatografie; koncentrát; Ovoce; ph-diferenciální metoda; anthocyanins; aronia; concentrate; electron paramagnetic resonance; Folin-Ciocalteu method; Fruit; liquid chromatography; ph-diferential method; phenolic compounds

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/80659

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-376828


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2018-06-19, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet