Název: Vytvoření učebního textu pro předmět Hygiena a technologie potravin a jeho využití na střední odborné škole
Překlad názvu: Creating a part of textbook for the subject of Hygiene and food technology and its application at secondary vocational school
Autoři: MAŠÁTOVÁ, Lucie
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Abstrakt: The bachelor thesis consists of two parts - theoretical and practical. In the theoretical part are presented basic informatik about the secondary education of veterinary medicine, textbooks, creation of textbooks. Thepractical part describes creation of a part oftextbook on the topic of maturing of meat and its verification in the teaching of the subjekt Hygiene and food technology in the third year of the secondary Vocational veterinary school in České Budějovice. Students satisfaction with textbook will be verified using questionnaires.
Klíčová slova: dotazníkové šetření; tvorba učebního textu; učební text; zrání masa; creationoftextbooks; meatmaturing; questionnaires; textbook
Citace: MAŠÁTOVÁ, Lucie. Vytvoření učebního textu pro předmět Hygiena a technologie potravin a jeho využití na střední odborné škole. České Budějovice, 2018. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/52942

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-376536


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2018-06-19, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet