Název: Optimalizace procesu kontroly mléčné užitkovosti skotu prováděného firmou Natural, spol. s r.o.
Autoři: ZIKMUND, Jiří
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: kontrola dojitelnosti; kontrola užitkovosti; připařovací plán; crunching plan; dairy control; performance control
Citace: ZIKMUND, Jiří. Optimalizace procesu kontroly mléčné užitkovosti skotu prováděného firmou Natural, spol. s r.o. . České Budějovice, 2018. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/50521

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-376227


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2018-06-19, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet