Original title: Optimalizace procesu kontroly mléčné užitkovosti skotu prováděného firmou Natural, spol. s r.o.
Authors: ZIKMUND, Jiří
Document type: Bachelor's theses
Year: 2018
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: crunching plan; dairy control; performance control; kontrola dojitelnosti; kontrola užitkovosti; připařovací plán
Citation: ZIKMUND, Jiří. Optimalizace procesu kontroly mléčné užitkovosti skotu prováděného firmou Natural, spol. s r.o. . České Budějovice, 2018. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/50521

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-376227


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2018-06-19, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share