Název: Vliv kuchyňských úprav na obsah biogenních aminů a polyaminu ve vybraných jedlých houbách.
Překlad názvu: The influence of culinary processing on content of biogenic amines and polyamine in selected edible mushrooms.
Autoři: WOLFOVÁ, Pavla
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: biogenní aminy; HPLC.; klouzek strakoš; polyaminy; skladování; suchohřib hnědý; tepelné úpravy; Bay Bolete; biogenic amines; heat treatment; HPLC.; polyamines; storage; Velvet Bolete
Citace: WOLFOVÁ, Pavla. Vliv kuchyňských úprav na obsah biogenních aminů a polyaminu ve vybraných jedlých houbách.. České Budějovice, 2018. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/50514

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-376224


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2018-06-19, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet