Original title: Vliv kuchyňských úprav na obsah biogenních aminů a polyaminu ve vybraných jedlých houbách.
Translated title: The influence of culinary processing on content of biogenic amines and polyamine in selected edible mushrooms.
Authors: WOLFOVÁ, Pavla
Document type: Master’s theses
Year: 2018
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: Bay Bolete; biogenic amines; heat treatment; HPLC.; polyamines; storage; Velvet Bolete; biogenní aminy; HPLC.; klouzek strakoš; polyaminy; skladování; suchohřib hnědý; tepelné úpravy
Citation: WOLFOVÁ, Pavla. Vliv kuchyňských úprav na obsah biogenních aminů a polyaminu ve vybraných jedlých houbách.. České Budějovice, 2018. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/50514

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-376224


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2018-06-19, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share