Original title: Možnosti prodloužení kvality ("čerstvosti") rybího masa a analýza změn při jeho skladování
Authors: KLEČACKÝ, David
Document type: Master’s theses
Year: 2018
Language: cze
Keywords: biogenic amines; carp (Cyprinus carpio; color of meat; dry matter; fat; Fatmeter; Freshmeter; L.); microorganisms; pH; sensory evaluation; storage; TPA; water aktivity; water holding capacity; aktivita vody; barva masa; biogenní aminy; Fatmetr; Freshmetr; kapr obecný (Cyprinus carpio; L.); mikroorganismy; pH; senzorické hodnocení; skladování; sušina; TPA; tuk; vaznost
Citation: KLEČACKÝ, David. Možnosti prodloužení kvality ("čerstvosti") rybího masa a analýza změn při jeho skladování. České Budějovice, 2018. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/50323

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-376165


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2018-06-19, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share