Název: Možnosti prodloužení kvality ("čerstvosti") rybího masa a analýza změn při jeho skladování
Autoři: KLEČACKÝ, David
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Klíčová slova: aktivita vody; barva masa; biogenní aminy; Fatmetr; Freshmetr; kapr obecný (Cyprinus carpio; L.); mikroorganismy; pH; senzorické hodnocení; skladování; sušina; TPA; tuk; vaznost; biogenic amines; carp (Cyprinus carpio; color of meat; dry matter; fat; Fatmeter; Freshmeter; L.); microorganisms; pH; sensory evaluation; storage; TPA; water aktivity; water holding capacity
Citace: KLEČACKÝ, David. Možnosti prodloužení kvality ("čerstvosti") rybího masa a analýza změn při jeho skladování. České Budějovice, 2018. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/50323

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-376165


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2018-06-19, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet