guest ::
login
Digital Repository
Search
Submit
Help
About
Home
>
Academic theses (ETDs)
>
Master’s theses
> Možnosti prodloužení kvality ("čerstvosti") rybího masa a analýza změn při jeho skladování
Information
Files
Original title:
Možnosti prodloužení kvality ("čerstvosti") rybího masa a analýza změn při jeho skladování
Authors:
KLEČACKÝ, David
Document type:
Master’s theses
Year:
2018
Language:
cze
Keywords:
biogenic amines
;
carp (Cyprinus carpio
;
color of meat
;
dry matter
;
fat
;
Fatmeter
;
Freshmeter
;
L.)
;
microorganisms
;
pH
;
sensory evaluation
;
storage
;
TPA
;
water aktivity
;
water holding capacity
;
aktivita vody
;
barva masa
;
biogenní aminy
;
Fatmetr
;
Freshmetr
;
kapr obecný (Cyprinus carpio
;
L.)
;
mikroorganismy
;
pH
;
senzorické hodnocení
;
skladování
;
sušina
;
TPA
;
tuk
;
vaznost
Citation:
KLEČACKÝ, David. Možnosti prodloužení kvality ("čerstvosti") rybího masa a analýza změn při jeho skladování. České Budějovice, 2018. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Institution:
University of South Bohemia in České Budějovice (
web
)
Document availability information:
Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record:
http://www.jcu.cz/vskp/50323
Permalink:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-376165
The record appears in these collections:
Universities and colleges
>
Public universities
>
University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs)
>
Master’s theses
Record created 2018-06-19, last modified 2023-01-15
Similar records
No fulltext
Export as
DC
,
NUŠL
,
RIS
Share