Název:
Analýza měření čerstvosti rybího masa v závislosti na době a podmínkách jeho skladování
Autoři:
ŠKRLETA, Jan Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2018
Jazyk:
cze
Klíčová slova:
Kapr obecný (Cyprinus carpio; L.); mrazení; skladování; čerstvost; Carp (Cyprinus carpio; freezing; freshness; L.); storage Citace: ŠKRLETA, Jan. Analýza měření čerstvosti rybího masa v závislosti na době a podmínkách jeho skladování. České Budějovice, 2018. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU. Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/50322