Original title: Analýza měření čerstvosti rybího masa v závislosti na době a podmínkách jeho skladování
Authors: ŠKRLETA, Jan
Document type: Master’s theses
Year: 2018
Language: cze
Keywords: Carp (Cyprinus carpio; freezing; freshness; L.); storage; Kapr obecný (Cyprinus carpio; L.); mrazení; skladování; čerstvost
Citation: ŠKRLETA, Jan. Analýza měření čerstvosti rybího masa v závislosti na době a podmínkách jeho skladování. České Budějovice, 2018. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/50322

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-376164


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2018-06-19, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share