Název: Výskyt a negativní zdravotní účinky akrylamidu v potravinách
Překlad názvu: The occurence and adverse health effects of acrylamide in food
Autoři: Grassová, Sandra ; Bušová, Milena (vedoucí práce) ; Holcátová, Ivana (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Akrylamid; eliminace; expozice; LC; MS; potraviny; toxicita; Acrylamide; Elimination; Exposure; Foods; LC; MS; Toxicity

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/94717

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-372859


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2018-03-07, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet